KazaloKazalo  Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  




Together we are stronger.
 

Visitor messages | Tvoj profil | Statistics | Friends | Contact

Vse o fanatic :*

Female
 
Število prispevkov :
187
 
Online od :
04/06/2013
 
Kraj :
hell
 
Obsession :
gossip girl, vampire academy, the hunger games, books...
 
Humor :
99% of guys are hot. the other 1% go to my school.
 
fanatic :*
avatar
Rank: ♥ hakuna matata
fanatic :* friends
fanatic :* has no friends yet